Вітальня в зелених тонах ― rudamoda.pp.ua
English   Русский  
(пусто)
 
Валюта:

Блог / Новости  RSS 2.0

Вітальня в зелених тонах


Протягом багатьох століть зелений колір, запозичений архітекторами і художниками у природного природного ландшафту, залишається одним з провідних колористичних трендів. Секрет цієї неймовірної популярності ховається в психоделічному і заспокійливо вплив кольору на візуальне сприйняття людиною навколишнього середовища.

Зелений заспокоює, допомагає розслабитися і гармонізує душевний стан. Саме тому цей колір, який увійшов в моду ще за часів Середньовіччя, до сих пір активно використовується в сучасних інтер'єрах віталень, бібліотек, дитячих і спальних кімнат. У новому огляді експерти компанії Беру Все пропонують вам вісім елегантних сценаріїв оформлення зелених віталень.

Насичений відтінок зеленого, характерний для класичного англійського дизайну, надає інтер'єру особливу парадність і респектабельність. Об'єднайте його з білосніжним архітектурним антаблементом, глибокими неокласичному кріслами з атласною або оксамитовою оббивкою і класичної паркетної кладкою.

Зелений відмінно поєднується з чорним і білим кольорами, а також з колоритною фактурою натуральної деревини. Його можна ввести в інтер'єр за допомогою килима або текстилю з орнаментальним малюнком, внутрішньої оббивки бібліотечних стелажів і графічно підтримати насиченим відтінком чорного.

Колір морської хвилі - це ідеальне рішення і для розкішного гламурного інтер'єру. Його можна ввести в якості ведучого фонового кольору і підтримати інтер'єрними деталями або матеріалами з ефектною фактурою: кришталем, кристалами, порцеляною, оксамитом, шовком, відполірованою міддю або латунню, напівдорогоцінним камінням і т.д.

У стилізований інтер'єр з архітектурними та декоративними елементами середньовічного замку зелений привнесе ноту комфорту і затишку. Задіюйте салатові відтінки і домашній текстиль з флористичним і орнаментальним дизайном.

Болотний відтінок зеленого - це чудове рішення для невеликої сонячної вітальні. Доповніть його золотим і лимонним квітами і гамою теплих «домашніх» фактур (шерсть, бавовна, льон, оксамит). А ажурні конструктивні елементи і предмети освітлення додадуть інтер'єру нотку екзотики і орієнталізму.

Класичний французький або англійський інтер'єр також часто базується на зеленій колірній палітрі. Його м'які пастельні відтінки легко римуються з антикварними предметами меблів, парчевій і жаккардовой оббивкою, важкими золоченими рамами дзеркал і старовинних картин.

Неокласичний інтер'єр в стилі шинуазрі можна також створити за допомогою декоративних елементів м'яких відтінків зеленого і оббивних і декоративних тканин зі стилізованим декором.

А демократична інтер'єрна композиція сучасного дизайну, створена на пастельному зеленому тлі, дозволить вам елегантно оформити навіть невеличкий куточок вітальні в скромних міських апартаментах.


Нравиться магазин?
Работает на основе WebAsyst Shop-Script